Traffic Signal Conference

Traffic Signal Conference in Stockholm the 8-9 of May 2017.

The 8 to 9 of May 2017 it is time for the Nordic Traffic Signal Conference. The conference is a meeting point for all those working with traffic signals in Denmark, Finland, Iceland, Norway and Sweden, Road authorities, suppliers, consultants and others.

Programme and information about registration, see the links below.

 

(mer…)

Ny medarbetare

Karl-Lennart Bång är från och med den 20 maj medarbetare på Movea Trafikkonsult AB och kommer närmast från KTH.

Kalle kommer i huvudsak att jobba med trafikteknik, trafikanalys och transportlogistik. Han har varit projektledare för flera omfattande studier avseende kapacitet och framkomlighet, godstransporter och vägplanering. Kalle har också en omfattande erfarenhet av högre utbildning och internationellt arbete inom sina specialistområden.

Ny medarbetare

Torsten Bergh är från och med den 1 mars medarbetare på Movea Trafikkonsult AB och kommer närmast från Trafikverket.

Torsten kommer i huvudsak att jobba med trafikteknik/trafikanalys, olycksanalys och vägutformning. Torsten har under ca 45 år jobbat med vägutformning och trafikteknik/trafikanalys. Torsten har jobbat med projekt som Väg- och gatuutformning (VGU), den nya kapacitetmanualen, EVA och ett oändligt antal andra projekt under sin tid på Vägverket och Trafikverket. Torsten har också en omfattande erfarenhet av internationellt arbete inom sina specialistområden.

I och med att vår nye medarbetare Torsten bor i Falun kommer han att tillhöra kontoret i Falun.

Ny medarbetare och delägare på Movea

Svante Berg är från och med den 1 april medarbetare på Movea Trafikkonsult AB och kommer närmast från Ramböll.

Svante kommer i huvudsak att jobba med trafikteknik/trafikanalys, ITS och vägutformning. Svante har under 20 år jobbat med vägutformning, trafikteknik/trafikanalys och ITS. Svante har jobbat med projekt som Väg- och gatuutformning (VGU) såväl på dåvarande Vägverket som inom konsultbranschen.

I och med att vår nye medarbetare Svante bor i Falun kommer vi att ha ett kontor i Borlänge.

Välkommen till vår nya webbplats!

Vi hälsar alla gamla som nya besökare välkomna till Moveas nya hemsida.

En omdesign av Moveas hemsida har gjorts samt förenklingar för att uppdateringar enklare ska kunna göras. För besökare innebär det mer frekventa nyheter och enklare navigering.

Nya lokaler

Vi har nu flyttat in i våra nya kontorslokaler vid Hornstull.

Vi delar här kontorsutrymmen med M4Traffic och hoppas att få se både gamla och nya kunder här i våra nya lokaler. Välkomna in på en kopp kaffe! (mer…)

Trafiksignalkonferens 2014

Den 6-7 maj var det åter dags för den Nordiska trafiksignalkonferensen. 150 experter samlades i Stockholm. Program och alla föredrag kan ses nedan. (mer…)